7. lokakuuta 2017

Maija: Urheilua syysmaisemissa



Pari viimeistä viikkoa on mennyt nopeasti ja hiljaiselossa. Me kaikki neljä ollaan vuorollamme oltu flunssassa -minä viimeisimpänä eikä meinaa hellittää kun oon liian innokkaasti menossa heti kun vähän helpottaa... hups.

Lisäksi yhdeksi viikoksi karkasin äkkilähdöllä Suomeen. Siellä houkutteli fuksiaiset ja kaikki rakkaat jotka sain yllättää! Lentoliput oli halvat ja tiedossa oli paljon tekemistä koko viikoksi. Paluumatka Jyväskylä-Uppsala kestikin sitten 12h mikä vei viimeisetkin voimat flunssaisesta ja seuraavan viikon olin sängyn pohjalla, tuskin kännykkää jaksoin katsoa.

Mutta loppuu jo synkistely! Tällä viikolla on ollut paljon tekemistä. Kävin pelaamassa Ultimate frisbeeta osakunnan kanssa, mistä en valitettavasti saanut napattua yhtään kuvia! Sen lisäksi meidän korridorista muutti pois pari ruotsalaista, joten järjestettiin myös läksiäiset. Ilta sisälsi flunkyball -turnauksen sekä beerpongia.

Ruotsalaiset, saksalaiset sekä yksi kiintiösuomalainen


Kanelbullensdag oli 4.10. ja Heimstaden oli tuonut meidän keittiöön pullaa, nam!

Flogsta on varsinainen bilemesta, lähes joka päivä on jossain jotain vilinää. Kävin saksalaisen kaverini luona ensin leipomassa suklaakakkua, ja sen jälkeen suunnattiin korridorbileisiin. Porukkaa oli niin paljon ettei kävelemään päässyt. Oli varsinainen kokemus, joka vahvisti vain kuvaa siitä että 80% vaihtareista täällä puhuu saksaa. Alan katumaan täällä että saksa on ainut kieli mitä en koskaan ole lukenut koulussa. Varsinaista kielikylpyä siis!


Eilen lähdettiin toisen suomalaisvaihtarin kanssa pelaamaan kahdestaan frisbeegolfia. Toin Suomesta pari kiekkoa mukanani, ja yhden uuden kävin ostamassa toissapäivänä joten pakkohan sitä oli päästä pelaamaan! Tuuli on jo kylmän syksyinen mikä ei yhtään helpottanut matkan tekoa kun pyöräilin Ultunaan, joka sijaitsee n. 9km päässä Flogstasta.

 Mutta matka kannatti, sillä perillä odotti jokimaisemia, kaunista metsää ja hevosaitauksia!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti