10. lokakuuta 2017

Laura: Reccetapahtumat pähkinänkuoressa

Meidän Recce-pakettiin kuului, kuten jo aiemminkin kirjoittelin, Mottagning sekä Gask ja Beer pong. Mottagning oli ikään kuin harjoitusta gaskia varten, sillä tilaisuus oli aika kasuaali ja rento. Ennen illallisosuutta paikalle saapuneet uudet jäsenet jaettiin ryhmiin ja sitten lähdettiin kiertämään ja tutustumaan taloon. Talo vaikutti kyllä tosi kivalle paikalle ja sieltä löytyy kaikkea kahvilasta opiskelutiloihin.



Tämän jälkeen oli sitten vuorossa kolmen ruokalajin illallinen juomalaulujen ja rupattelun kera. Väliajalle oli järjestetty hauska musiikki- ja tanssiesitys ja itse illallisen jälkeen oli mahdollista tutustua Norrlandsin toimintaan, mm. kuoroihin, työskentelymahdollisuuksiin jne.



Gask olikin sitten astetta fiinimpi tilaisuus. Näihin tapahtumiin on aina tilanteen vaatima pukukoodi, joka kylläkin oli totetutettu melko vapaamuotoisesti. Koska kyseessä oli reccegask, oli alkumaljojen jälkeen yleinen uusien opiskelijoiden "vastaanotto" yliopiston päärakennuksella. Jälleen kolmen ruokalajin illallisen ohessa oli esityksiä, puheita ja muita virallisuuksia. Samalla pääsi juttelemaan muiden opiskelijoiden kanssa ja tutustumaan nationin jäseniin. Koko tilaisuus kesti monta tuntia, joten vaikka ruoka olikin hirmuisen hyvää niin nälkähän meillä oli, kun lähdettiin kotiin.



Ettei ilta käynyt meille liian vakavaksi :))

Syyskuun lopussa oli myös beer pong -turnaus, johon oltiin ilmottauduttu. Vaikka osallistuttiinkin kisaan suurella taistelutahdolla, jostain syystä hävittiin, joten siitä ei sitten enempää mainintoja. (Tappio tuntuu vieläkin pahalta).

Kaiken kaikkiaan kaikki nuo oli kokemuksen arvoisia tapahtumia ja hauskaa oli, mutta tultiin siihen tulokseen, että ainakaan gask ei ole ehkä meille tarkoitettu juttu. Suuressa ihmisjoukossa oli välillä hankala keskustella ja ruokien välillä oli vähän liiankin pitkiä taukoja, jolloin pöytään tuli jopa vähän kiusallisiakin hiljaisuuksia. Mutta ehdottomasti tällainen kannattaa käydä kokeilemassa niin voipahan sanoa käyneensä :D 

Myöhemmin vielä juttua tähänastisen vaihtarielämän parhauksista!😉

3 kommenttia: