24. lokakuuta 2017

Kerttu: Festarimasennus

Noniin, täällä sitä taas ollaan pienen festarimasennuksen kourissa, kun oon oikeastaan viimesimmät pari viikkoa vaan hurvitellut erilaisilla kokoonpanoilla ja nyt pitäis taas palata arkeen. Lähdin siis tuossa toissa viikolla torstaina kohti Göteborgia ja Roosaa, ja oli kyllä taas niin mahottoman hauskaa! Käytiin mm. Lisebergissä Halloween-hurvitteluissa, kattomassa speksiä ja muuta mukavaa.


Tiitero löysi itselleen aivan ihanan rinssin 

Roosan lisäksi Lisebergissä oli mukana myöskin hänen uusi ystävä Verna, oikein kiva plikka!

Osallistuttiin monemoisiin peleihin ja tuollainen palkinto sitten tuli yhdestä onnenpyörästä


Käytiin pienellä kävelyretkellä, josta otin sitten trendikkään kenkäkuvan 

Johan se on syksy ennättänyt Göteborgiinkin, täällä meillä pohjoisessa sitä on kestänyt jo monta viikkoa! 

Lähdin bussilla köröttelemään takaisin kohti Uppsalaa sunnuntai-iltana, mutta jäinkin kyydistä pois maanantaiaamuna jo Arlandalla. Siellä nimittäin odotteli miun äiti! Hän tuli tänne pienelle lomalle miun luokse kyläilemään ja oli kyllä tosi kivaa. Meillä oli pari kokonaista päivää joista toinen vietettiin Uppsalassa kierrellen ja toinen sitten Tukholmassa Abba-museon ja sen sellaisen merkeissä.

Turistikuvaa Uppsalan kaduilla 

 Käytiin kiinalaisessa ravintolassa syömässä, ja lähtiessä saatiin tämmöset onnenkeksit. Miun omassa luki todella inspiroivasti: The world is full of joy, you just need to sees it...


Meidän hotelli Best Western Hotel Svava sijaitsi ihan keskustassa Centralstationin vieressä, suosittelen vahvasti!
(ei sponsoroitu mainos)


Vaikka Abba-museo itsessäänkin on jo ihan mieletön paikka, niin täytyy kyllä fiilistellä myös sitä Euroviisu-osiota. Siellä olikin tällä kertaa muutama uudistus, joista ainoa huono oli se että Conchita Wurstin mekko oli viety pois. Onneksi pystyin kuitenkin elämään asian kanssa ja sain ihastella häntä telkkariruudusta!


Tukholmaa ihastelemassa

Kun äiti sitten keskiviikkona lähti ja pieni koti-ikävä alkoi mieltä painaa, niin miun Jyväskylä-kämppikset Roosa ja Sella riensi apuun. Pienen bussisekoilun jälkeen saatiin Lauran kanssa heidät kainaloon ja kyllähän meillä mukavaa oli! Meidän puolen viikon laatuaika koostui aika pitkälti kaupungilla kiertelystä, juhlimisesta, yleisestä hengailusta ja hyvästä vitsailusta.

 Käyriksen tytöt tyytyväisinä

Rennonletkeä poseerauskuva Fyrisånin (tuo joki tuossa) äärellä

Täytyy vielä tän postauksen loppuun pläjäyttää semmonen yllätys, että mie oon nyt saanut virallisen päätöksen siitä, että oon täällä keväänkin! Oon tästä asiasta mahottoman onnellinen ja tyytyväinen, koska oon jo ollut ihan suruissani parin kuukauden päästä koittavasta lähdöstä. Nyt on paljon rennompi fiilis, kun saa ihan rauhassa fiilistellä tätä Ruotsi-hommaa eikä tarvitse niin täysillä yrittää imeä tästä koko ajan kaikkia mehuja irti, vaikka täysillähän sitä täytyy tottakai kuitenkin elää ja nautiskella!

Pieni harmitus tässä kuitenkin mieltä painaa, koska meille on syksyn aikana kerennyt muodostua aika rautainen jengi Lauran, Annan ja Sannan kanssa, ja keväällä meitä onkin sitten kaksi vähemmän. Onneksi kuitenkin Anna on täällä miun kanssa vielä silloinkin, sekä sitten Jyväskylä-kämppis Roosa tulee meidän porukkaan vahvistukseksi! Kaikkea kivaa tulossa siis varmasti silloinkin :))

Näitten tyttöjen kanssa kelpaa syksyä täällä viettää

Minä <3 Uppsala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti