18. lokakuuta 2017

Laura: Parasta tähän mennessä!

Kaksi kuukautta täällä jo takana ja vaan about saman verran enää jäljellä, apua!!! Jos en olis tehnyt kevääksi jo varmoja suunnitelmia, niin jäisin ihan varmasti tänne vielä puoleksi vuodeksi! Tähän mennessä on ehtiny jo kaupunki tulla aika tutuksi ja ns normaali arki on alkanut, joten nyt tuleekin sitten 1/2 vaihtoajan parhaita juttuja ja hetkiä! 

1. Uppsala
Yksinkertaisesti tämä paikka on vaan niin ihana. En tiiä kuka tästä kaupungista ei vois tykätä😍Kunhan miäkin saan hankittua itelleni pyörän (!!!) niin lähetään pyöräretkelle kiertämään ympäri kaupunkia.

2. Fika
Niin tyhmältä kun se kuulostaakin, mutta kahvitteluhetket eli fikat, on yks Ruotsin parhaista keksinnöistä vaikka minähän en kahvia ees juo. Ei sillä, etteikö kahvittelua harrastettaisi missään muualla, mutta kun se on fika niin kaikki siinä on hauskaa! Täällä ollaankin melkein viikottain nähty ja pidetty fika kaikkien ruotsia opiskelevien vaihtareiden kanssa.

3. STHLM/Suomi 
Eli Suomi100 -juhlat Tukholman Kungsträdgårdenilla. Mona kirjoittikin tästä aiheesta jo aiemmin, joten siellä tarkemmin asiasta. Kaikki se Suomihypetys oli jotenkin ihanaa ja eihän sitä monesti satavuotisjuhlia pääse viettämään!

4. Korridorbileet
Uusia ihmisiä ja superhauskoja iltoja! Tää kohta ei enempää selittelyjä kaipaa :)

5. Sää
Olin aina ajatellu, että Suomen sää on melko vaihtelevaa, mutta täällä se vasta vaihteleekin. Jos lähtiessä kattoo ikkunasta ulos ja näyttää aurinkoiselta niin viiden minuutin päästä ulos mennessä siellä sataa kaatamalla! Okei tää ei kaikin puolin ole hyvä juttu, koska hullut vesisadekuurot ja myrskyt ei oo yhtään kivoja, mutta näitten vastakohta on jotain täydellisyyttä!!😍

6. Extempore -hetket
Vaikka oon henkeen ja vereen suunnitteluihminen niin jostain syystä kaikki suunnittelematon tuntuu olevan kaikkein parasta. Oli kyse sitten keskiöisestä leffaillasta tai yökyläilystä!

7. Bossladyt
Aka meidän suomijengi täällä! Kertun jo etukäteen tunsinkin, mutta meiän joukkoon liittyneet Sanna ja Anna on niiin parhaita. Tällä kokoonpanolla ei kyllä ikinä ole tylsää ja vaikka ollaankin tunnettu huimat 2 kuukautta niin tullaan hurjan hyvin toimeen keskenämme ja ollaan kaikki päästämme ihan yhtä sekaisin!👌🏼 Eli 💛 teille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti