24. elokuuta 2017

Esittelykierros: Kerttu

Moi!

Mie oon Kerttu, 20-vuotias ruotsin pääaineopiskelija ja tuleva ruotsin opettaja. Oon asunut koko ikäni Joensuussa, mutta nyt viimesimmän vuoden opintojen takia Jyväskylässä. Vapaa-ajalla tykkään musisoida, riehua ja hullutella, fiilistellä kaikenlaista ja ihan vaan pötkötellä. 

Päädyin lähtemään vaihtoon jo heti näin toisen opiskeluvuoden syksynä, koska oon opeopiskelija, niin myöhemmin olisi ollut vähän enemmän säätämistä harjottelujen ja muiden kanssa. Oon myöskin aika kova intoilemaan, joten lähipiiriäkin ajatellen on kiva et pääsin tänne jo nyt, niin kenenkään ei tarvinnut sitten pidempään kuunnella miun lähtövouhotusta :D Pohdin pitkään, että lähtisinkö vaihtoon Uppsalaan vai Göteborgiin, mutta Uppsala tuntui sitten jotenkin sopivammalta kohteelta miulle, kun tää sijaitsee niin lähellä Tukholmaa, joka ainakin tähän asti on ollut miun lempparikaupunki koko maailmassa. Ajattelin myös että täällä on varmaan paremmat opiskelijariennotkin, kun tää on niin iso yliopistokaupunki (first things first).

Odotukset on tästä Uppsala-syksystä aika korkealla, ja ainakin tähän asti on ollut superkivaa! Samalla semmonen fiilis, että menispä aika hitaammin, kun se kuluu niin tajutonta vauhtia, mutta toisaalta en malttaisi oottaa et mitä kaikkea kivaa on tapahtumassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti