22. marraskuuta 2017

Maija: Aika käy vähiin, juhlat onneksi ei!

TJ on jo niin vähän etten ääneen uskalla sanoa, mutta onneksi ajatukset lähdöstä pysyy hieman loitolla kun on menoa toisensa perään. Täällä on alkanut oikeastaan viimeisen kuukauden aikana jopa muodostua viikko-ohjelma, jotain tapahtuu aina viikoittain. 

Keskiviikkoisin me käydään aina porukalla keskustan Level -baarissa. Siellä on vuosisadan sympaattisin irkkumies, joka vetää Music Quizia. Ei me aina siinä kyllä pärjätä, mut hauskaa on! Lisäksi Level tarjoaa myös superhyvää ruokaa - ja erikoisuutena ison olutkannun, josta riittää juomista koko porukalle. 

Music Quizin jälkimainingeissa

Yksi ilta kiivettiin Uppsala slottetille koska säätiedotus oli luvannut revontulia, mutta pilvinen sää tarjosi ainoastaan kaupungin valot



Lauantaina on aina vähintään yhdet bileet jossain, ja välillä saa arvontaa käydä että mihin sitä lähtisi vai lähtisikö ollenkaan.

Esim. Halloweenina mentiin kavereiden tupareihin, asianmukaisesti pukeutuneena!

Sunnuntaisin on mun ja Philin lounastreffipäivä. Käydään yhdessä syömässä jossain (yleensä Ikeassa näin ruotsalaisittain) ja siitä saatetaan jatkaa vielä turisteilemaan jonnekin. 

Köttbullar och mos, mitäs muutakaan!

Nyt kolmena viimeisenä lauantaina ei tarvi arvontaa käydä, koska place to be on meidän oma korridor! Menneenä viikonloppuna vietettiin Antonin synttäri- ja läksiäisjuhlia. Napattiin jopa kunnon kuvia meistä! 
Tuttuun tapaan pelailtiin jo perinteeksi muodostunutta Flunky Ballia, ja sen lisäksi korttipelejä. Illan totaalisesti hauskin osuus oli kuitenkin extempore Hide & Seek! Kaikki korridorovet auki ja porukka piiloon.

Seuraavana viikonloppuna saksalaiset saavat taas vieraita (niillä on ihan todella aina joku ystävä/poikaystävä/tmv kylässä!) Ja niimpä sitten päätettiin että myös tulevana lauantaina on juhlat. Siitä seuraavana viikonloppuna on mun läksiäiset, apua! 

Meidän oma korridor! Nää tyypit on ansainnut paikan mun perheenä täällä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti