11. syyskuuta 2017

Kerttu: Kuulumispäivitys (taas)

Ihan hullua et ollaan oltu Uppsalassa jo kohta kuukausi! Ärsyttää sen puolesta et tuntuu et miun ruotsi ei oo erityisen paljon kehittynyt vielä tänä aikana ja jos aika kuluu näin nopeeta, niin ollaan kohta jo takasin Suomessa. Mutta koitan lohduttautua sillä et sitä kehitystä ei välttämättä ite huomaa niin kauhean nopeesti ja et kyllä tässä vielä kerkeää kaikenlaista oppia! En vaan tapani mukaan malttaisi taas odottaa tuloksia... 😅

Matkalla pyykkituvalle pysähyin nappaamaan kuvan leppäkertusta

Tämmönen siitä kuvasta sitten tuli

Viikot on pitänyt sisällään opiskelun lisäksi myös melko paljon erilaisia juhlia ja illanistujaisia, kun ei oikeastaan olla sanottu melkein millekään kutsulle ei ja lisäksi ollaan myös ite järkätty kaikenlaista. Tällä viikolla on vielä pari muodollisempaa tapahtumaa tiedossa, ainakin toiseen pitää pukeutua ihan juhlavaatteisiin!



Juhlien jälkeen ollaan usein syöty miun luona iltapalukkaa

Koska Ruotsissa ollaan ja ruotsalaisia haluttaisiin olla, niin ollaan myös fikailtu ahkerasti erinäisillä kokoonpanoilla. Leivottiin meidän pohjoismaisia kieliä opiskelevien vaihtareiden fikalle vähän suklaakakkua ja Laura antoi apulaiskokkien (miun ja Sannan) nuolla kaikki sekottimet:


Mitäs sitä suotta jäätelöä sekaan sotkemaan, kun pelkkä kolasås elikkäs kinuskikastike on paljon parempaa!


Käytiin viime viikolla myöskin Tukholmassa Mall of Scandinaviassa! Se on ihan valtava paikka ja meillä siellä koko päivä vierähtikin. Meillä oli kaikilla aika pitkät ostoslistat ja kaikenlaista sieltä myös mukaan tarttui, mut ainakin miun kohalla suurin osa ostoksista oli listan ulkopuolelta. Ei siis varmaan auta muuta kun tehdä vastaavanlainen reissu pikimmiten uudestaan!

 Siellä se siintää!

Soputtelun lomassa käytiin Vapianossa syömässä, kyllä oli hyvää!

 Tässä meidän annokset miun kuvakulmasta

Oho, ei taaskaan huomattu et meistä otetaan kuvaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti