28. helmikuuta 2018

Kerttu: Tän hetken hommia

Oon perinteisesti päivitellyt omaa koulumotivaatiotani näissä postauksissa, vaikka se ei varmaankaan kenenkään muun mielestä kovinkaan tähdellistä tietoa ole. Aion kuitenkin pitää taas perinteistä kiinni ja päivittää tän hetken tilanteen: motivaatio on romahtanut suuresti! Tällä viikolla oon nukkunut miun molemmista luennoista pommiin, ja on jännä miten kovasti jo tommonen parin päivän repsahdus vaikuttaa. Ei kerta kaikkiaan huvittais tehdä mitään koulun eteen, varsinkin kun samaan aikaan on kesätyöstressiä ja muuta. Lisäksi on myöskin tenttiaika taas käsillä, viime viikon perjantaina tein yhden ja ensi viikon keskiviikkona on toinen. Onneksi niitä ei tällä erää oo enempää, niin ehkä mie nyt saan taas itteäni niskasta kiinni ja selviän!

Olin tossa vähän aikaa sitten tosiaan Göteborgissa taas Roosan luona meidän parin muun kaverin, Idan ja Pepin, kanssa. Kierreltiin kaupungilla, syötiin kaikenlaista herkkua, katottiin Melloa ja sen semmosta. Hirvittävän hauskaa oli kyllä, tässä vähän tarkemmin vielä meidän tekemisistä kuvien myötä! 

Tänk på döden

Käytiin myös saunassa! Kokemus ei sinänsä ollut mikään mieletön, koska meidän hyvin sekalainen saunaseurue ei esimerkiksi ollut kovinkaan suotuisia löylyn heittämisen suhteen ja eihän tuommoinen yleinen sauna muutenkaan omaa puusaunaa kesämökillä voita, mut kivaa siellä silti oli! Ois mukava käydä saunomassa täällä Uppsalassakin, mut ainakaan pikaisella googlaamisella ei löytynyt mitään vastaavia ilmaissaunoja.

Peppi ja Roosa reippaana matkalla löylyihin

Samat tyypit freeseinä lähdössä veks

 Tarkotus oli ottaa kuva missä pitelen tuosta saunan yläosasta kiinni, mutta eihän se sitten näemmä ihan onnistunut kuitenkaan

Saunan jälkeen mentiin suoraa päätä kansainvälisille markkinoille, jossa oli Kiina-teema kiinalaisen uuden vuoden kunniaksi. Oli letkeä tunnelma ja hyvää ruokaa, oltas jopa voitu mennä vähän aiemminkin paikalle!

Mie söin mahottoman hyviä nuudeliannoksia

Jonain toisena iltana käytiin sitten Tacos&tequilassa, suosittelen lämpimästi!


Pian miun kotiutumisen jälkeen syksyn vaihtari Sanna saapukin tänne kylään! Oli mahottoman mukavaa kyllä senkin kanssa, yks päivä meni isommalla porukalla juhliessa, toinen edellä mainitusta selvitessä, kolmas tentin parissa ja sithän hää jo lähtikin. Innolla odotan kyllä vappua kun nähdään taas :))

Ainoa kuva jota miulla Sannan vierailusta on :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti